Alles over FC '59 Delft

Over Fotoclub ‘59 Delft.

De Fotoclub '59 Delft is een bloeiende vereniging. Met zowel beginnende als gevorderde amateurfotografen, jong en oud, die enthousiast met hun hobby bezig zijn. En die zowel technisch als inhoudelijk goede foto’s willen maken.

2 keer per maand op de dinsdagavond is er een club bijeenkomst in het clubhuis ‘Speeltuin Bomenwijk’ Beukenlaan 1 Delft, aanvang 20.00 uur.

Op een clubavond kun je je foto’s laten zien en krijg je feedback van de groep. Leerzaam en inspirerend voor beide partijen! Daarnaast zijn er geregeld externe sprekers, ‘technische avonden’ en wedstrijden in verschillende kaders.

Regelmatig komen bij FC '59 andere fotoclubs op bezoek die hun werk aan ons komen tonen. Vaak gaat dit met een tegenbezoek aan de bezoeken de club gepaard.
Ook zijn er enkele werkgroepen binnen de vereniging zoals een,

• natuurgroep,
  • seriematigwerken,
  • een portret groep
  • beeldspraak

FC ‘59 Delft  is aangesloten bij de Fotobond en maakt deel uit van de regio AfdelingElf van de Fotobond. Het laatste nieuws van AfdelingElf is hier te vinden.

Kennismaken met Fotoclub FC ‘59?

Je kunt vrijblijvend twee keer een clubavond bijwonen om de sfeer te proeven. Voor meer informatie kun je contact opnemen de secretaris, dit kan via contact.
Via Agenda FC '59 kom je bij het overzicht van de komende activiteiten van FC '59 Delft

De contributie bedraagt voor 2016 € 85,- voor het hele jaar.