De foto van maand is een keuze uit de foto's met een certificaat, deze foto's worden op de werkavond gekozen.

Foto van de maand

De FC '59 Delft is een vereniging met jonge en oude leden, die enthousiast met hun hobby bezig zijn.

Over Fotoclub ‘59 Delft

Aan de fotowand van Fotobister te Delft hangen vanaf maandag 17 september tot zaterdag 17 november foto’s van Jos Vermeij, lid van FC'59 te Delft.

Fotobister

Pieter Geijsendorpher geselecteerd voor Foto Nationaal

De Flitser

Uitslag selectiedag Foto Nationaal 2018

Op zaterdag 25 augustus is de jury bestaande uit Veronique Jansen, Loek van Vliet en Katharina Polhmann onder leiding van de voorzitter Fotobond Oege Lam in Rijen bijeen geweest.

Een eervolle vermelding voor Peter Willemse voor zijn serie “De Slag bij Grollo”. Dat het geen acceptatie werd is vooral het gevolg voor het relatief grote aantal zwartwit inzenden die de laatste ronde hadden gehaald, de jury was het er duidelijk over eens dat de serie bijzonder en zeer goed uitgewerkt was, maar liet de voorkeur uitgaan naar een andere serie.

Voor Pieter Geijsendorpher was de jury het met elkaar al snel eens, origineel, opvallend en zeer goed uitgewerkt en boeiend om naar te kijken. Zijn serie Brievenbussen in Berlijn haalde dan ook zonder twijfel van de zijde van de jury de uiteindelijke selectie van Foto Nationaal.

Beiden gefeliciteerd met dit mooie resultaat.

Hieronder de serie van Pieter Geijsendorpher: Brievenbussen

Geijsendorpher Brievenbussen 1

Geijsendorpher Brievenbussen 2

Geijsendorpher Brievenbussen 3

Geijsendorpher Brievenbussen 4

Geijsendorpher Brievenbussen 5

Pieter Geijsendorpher heeft de 1e plaats gewonnen bij de wedstrijd van "Afdeling Elf - Vijf Foto's met Samenhang"
met de serie "Brievenbussen". De fotoserie is genomen in Berlijn. Pieter is er super blij mee en is ook uitgenodigd om mee te doen met "Foto Nationaal".

Gefeliciteerd Pieter!

#wedstrijd #fc59delft #fotografie #fotoclub#afdeling11 #fotobond #fotoserie #brievenbussen

Afdeling Elf is een verzameling van 16 fotoclubs in Zuid-Holland Noord, welke zijn aangesloten bij de Fotobond.