De foto van maand is een keuze uit de foto's met een certificaat, deze foto's worden op de werkavond gekozen.

Foto van de maand

De FC '59 Delft is een vereniging met jonge en oude leden, die enthousiast met hun hobby bezig zijn.

Over Fotoclub β€˜59 Delft

Aan de fotowand van Fotobister te Delft hangen vanaf zaterdag 14 juli tot zaterdag 15 september foto’s van Paul Mokveld, lid van FC'59 te Delft.

Fotobister

FC '59 Delft, zilveren FIAP plaquette

Fiap plaquette

1e PLAATS πŸ† voor Pieter Geijsendorpher bij de
WEDSTRIJD van AFDELING 11- VIJF FOTO'S MET SAMENHANG

Titel "Brievenbussen"

Geijsendorpher Brievenbussen 1

Geijsendorpher Brievenbussen 2

Geijsendorpher Brievenbussen 3

Geijsendorpher Brievenbussen 4

Geijsendorpher Brievenbussen 5

Pieter Geijsendorpher heeft de 1e plaats gewonnen bij de wedstrijd van "Afdeling Elf - Vijf Foto's met Samenhang"
met de serie "Brievenbussen". De fotoserie is genomen in Berlijn. Pieter is er super blij mee en is ook uitgenodigd om mee te doen met "Foto Nationaal".

Gefeliciteerd Pieter!

#wedstrijd #fc59delft #fotografie #fotoclub#afdeling11 #fotobond #fotoserie #brievenbussen

Afdeling Elf is een verzameling van 16 fotoclubs in Zuid-Holland Noord, welke zijn aangesloten bij de Fotobond.