1 x GOUD 🥇en 2 x ZILVER 🥈🥈voor Bianca van Soest BIJ FOTO-ONLINE 2018 1e EDITIE!!

Van een van de nieuwste clubleden werden maar liefst 3 foto's bekroond met goud en 2 keer zilver!! Ze is hiermee ook Honorair Fotograaf Fotobond (H-FB) geworden.

Lees hier haar verhaal:

Title: "Marissa" (Goud)

bianca 03

1e PLAATS 🏆 voor Pieter Geijsendorpher bij de
WEDSTRIJD van AFDELING 11- VIJF FOTO'S MET SAMENHANG

Titel "Brievenbussen"

Geijsendorpher Brievenbussen 1

Geijsendorpher Brievenbussen 2

Geijsendorpher Brievenbussen 3

Geijsendorpher Brievenbussen 4

Geijsendorpher Brievenbussen 5

Pieter Geijsendorpher heeft de 1e plaats gewonnen bij de wedstrijd van "Afdeling Elf - Vijf Foto's met Samenhang"
met de serie "Brievenbussen". De fotoserie is genomen in Berlijn. Pieter is er super blij mee en is ook uitgenodigd om mee te doen met "Foto Nationaal".

Gefeliciteerd Pieter!

#wedstrijd #fc59delft #fotografie #fotoclub#afdeling11 #fotobond #fotoserie #brievenbussen

Afdeling Elf is een verzameling van 16 fotoclubs in Zuid-Holland Noord, welke zijn aangesloten bij de Fotobond.

SUCCES BIJ FOTO INDIVIDUEEL 2017 VOOR FC59 CLUBLEDEN!!!

Carolien de Gijdt werd in de categorie natuur als beste beoordeeld

even zwaaien

Met de foto "Even zwaaien"