kerk

Dit jaar viert Fotoclub FC’59 uit Delft haar 60-jarig bestaan. Een mijlpaal in het bestaan van deze club. De club, ontstaan uit de K.A.B. (Katholieke Arbeiders Beweging), is op 9 december 1959 opgericht. De club is inmiddels uitgegroeid tot een zeer levendige club met 45 leden die elke veertien dagen bij elkaar komen en dan allerlei aspecten van de fotografie met elkaar bespreken. In dit bijzondere jubileumjaar zullen er diverse feestelijkheden plaatsvinden.

De 2e jubileumtentoonstelling, in het jaar dat Fotoclub FC’59 60 jaar bestaat, zal op vrijdag 21 juni vanaf 15:00 uur (tot 17:00) worden geopend met 28 grote fotopanelen van maar liefst 2.45 m. breed voor de eeuwenoude muren rond de Oude Kerk in Delft.

Dit jubileumjaar moest met iets bijzonders worden gevierd. Daarom heeft zij gekozen voor deze fraaie buitententoonstelling. Leden van de fotoclub hebben hun beste fotowerk geselecteerd en willen dit gaarne aan heel Delft presenteren. De tentoonstelling zal feestelijk worden geopend door burgermeester Marja van Bijsterveldt.
Als u in de gelegenheid bent om te gaan kijken raden wij u dit zeker aan. De Oude Kerk (ook wel Oude Jan genoemd) is gelegen aan de Heilige Geestkerkhof 25, 2611HP te Delft. De tentoonstelling zal gedurende drie maanden te bewonderen zijn.

 

Facebook

Zoeken