E-mailAfdrukken

Evenement

Eigen Werkavond (inleveren jaarwedstrijd)
Titel:
Eigen Werkavond (inleveren jaarwedstrijd)
Wanneer:
di, 27. november. 2018, 19:45 - 22:30
Locatie:
Clubhuis FC '59 - Delft, Zuid-Holland
Categorie:
FC '59 Delft

Omschrijving

De regels voor het aantal werken dat mag worden ingeleverd voor de jaarwedstrijd is vastgelegd in het wedstrijdreglement, hieronder gemakshalve gereproduceerd:

De jaarwedstrijd bestaat uit drie onderdelen, te weten:

De “papieren” secties:

  • Foto’s
  • Series (collecties met samenhang)

En de digitale sectie:

  •  Geprojecteerde beelden


Werken die op een eigen werk avond of een presentatie van de werkgroepen zijn gepresenteerd mogen voor één van de drie onderdelen worden ingeleverd.

Toegestane aantallen per lid zijn:

Papieren sectie (foto’s en series): maximaal drie werken, dus maximaal

  • 3 series, of
  • 2 series en 1 losse foto, of
  • 1 serie en 2 losse foto's, of
  • 3 losse foto's;

Digitale sectie: 2 geprojecteerde beelden.

Dat betekent dus maximaal 5 werken in totaal.

De werken dienen ingeleverd te worden zoals gepresenteerd, kleine correcties zijn toegestaan. Werken mogen alleen in een andere sectie ingeleverd worden als die werken aan de voorwaarden van die andere sectie voldoen.

Alle werken dienen de naam van de maker en de titel te dragen. Voor de geprojecteerde beelden dient de vorm “bestandsnaam-naam maker” te zijn.

De foto’s en series ingeleverd, dienen zodanig opgezet te zijn, dat zij geen schade aan andere werken kunnen toebrengen. Schildertape of duct tape is niet toegestaan.

Woensdag 28 november gaat alles naar de jury. Opdat we hiervoor alles op tijd af krijgen, houd je a.j.b. aan de volgende deadlines:
Stuur uiterlijk zaterdag 24 november een lijstje van jouw beelden voor de jaarwedstrijd naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., en geef duidelijk aan of het om geprint of geprojecteerd werk gaat.
Stuur digitale versies van het geprojecteerde werk mee (JPEG, resolutie maximaal 1920x1280 pixels, sRGB), zodat we deze naar de jury kunnen doorsturen.
Lever het geprinte werk uiterlijk op de eigen werkavond van volgende week in (dinsdag 27 november dus), in passe-partout.

Contact informatie

Naam:
Secretariaat FC '59 Delft


Locatie

Clubhuis FC '59
Locatie:
Clubhuis FC '59
Straat:
Beukenlaan 1
Postcode:
2612 VC
Plaats:
Delft
Provincie:
Zuid-Holland
Land:
Netherlands
Facebook

Zoeken