FC '59 Foto-wandelrally

Evenement

FC '59 Foto-wandelrally
Titel:
FC '59 Foto-wandelrally
Wanneer:
zo, 19. mei. 2019
Locatie:
Huiskinesis - Delft, Zuid-Holland
Categorie:
FC '59 Delft

Omschrijving

DSC 1137 FC59 fotorally

Doe mee met de Foto-Wandeltocht op zondag 19 mei van Fotoclub FC’59 te Delft en maak kans op deelname aan de Foto-expositie in Fotogalerie HuisKinesis, Voorstraat 86, 2611JT te Delft. Ter gelegenheid van het 60-jarig bestaan van de Fotoclub wordt deze wandeltocht gehouden en kan deze dag gelopen worden vanaf 10.00 uur tot 16.30 uur vanaf dit adres.

De uitgezette wandelroute loopt langs vele mooie fotogenieke en historische plekken in het centrum van Delft. Tijdens de wandeltocht moeten een aantal vragen beantwoord worden en een aantal foto opdrachten worden uitgevoerd. Diverse te fotograferen onderwerpen komen voorbij zoals; straatfotografie, reflecties in de grachten, foto’s gemaakt vanuit diverse standpunten. Zeker voor u een uitgesproken moment om met uw fototoestel door dit unieke stukje Delft te lopen. Uit alle inzendingen zullen 70 beelden worden geselecteerd door een deskundige jury en komen hier in het najaar te hangen. 
De kosten voor deelname is 5,00 euro per fotograaf incl. koffie/thee. 
Aanmelden voor 17 mei kan naar het E-mail adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ook kan men zich op de dag zelf aanmelden. 

De complete informatie zoals, aanmelden, en over het inleveren van de foto’s enz. vindt u hier.


Locatie

Huiskinesis
Locatie:
Huiskinesis
Straat:
Voorstraat 86
Postcode:
2611 JT
Plaats:
Delft
Provincie:
Zuid-Holland
Land:
Netherlands

Omschrijving

Parkeren bij het Kalverbos, Tram 1 en 19 stoppen bij de Nieuwe Plantage.

Facebook

Zoeken